baby x nampak

Hai mommies, nak tanya nie.. Skrang sy dah 5minggu 2 hari.. pergi scan masa 4 weeks 3days doc kata tak nampak ape2.. bila boleh scan lpas nie ye? First baby lpas 4 tahun kahwin. Risau betul!!

baby x nampak
25 Balas

sy 4minggu lebih pun x nmpk kantung lagi.. skrg masuk 6 minggu baru kantung jerrr...sabar ye sis

Biasa dia akn suruh dtg lagi 3mggu so sis kena banyak rehat jgn stress2 .. nnti pergi scan lagi

Sa pun gini sis.p scan x nampak da masuk 7 week dlm kiraan tpi dlm scan MCM 5 week je x nampak

sy pun 4mggu kecil lagi sis..mmg xnmpak sgt..sy kena tggu 8week baru pergi scan semula..

Awal lagi ne.. Try scan 10week..InshaAllah nampak.. B4 scan kn, minum air byk2,bru nampak..

5y ago

Thanks sis

Mmg tak nampak kalau scan masa 4weeks. Scan masa 8weeks ke atas nanti jelas nampak.

semoga semua baik baik saja 😊💞

Awal lagi tuu. Positivekan diri..

Tunggu 10 minggu keatas

Try lg nx month