baby x nampak

Hai mommies, nak tanya nie.. Skrang sy dah 5minggu 2 hari.. pergi scan masa 4 weeks 3days doc kata tak nampak ape2.. bila boleh scan lpas nie ye? First baby lpas 4 tahun kahwin. Risau betul!!

baby x nampak
25 Balas

Awal lg sis

Week 7 sis

No worries saya 6minggu baby & kantung x nmpak. Refer balik scan 8week bru nmpk kantung ja, baby blm nmpk lg. Lps tu refer lg after 2week bru nmpk bayi. Doa yg baik2 ja sis, pikir positif. Jgn kerja berat2 yaaa.

Kantung nampak x sis?

5y ago

X sis 😔

sy 8w da nmpk . 13 w scan nampak die gerak kaki tangan ..