Kencing Mengandungi Darah

Hai mommies, nak tanya, macam kes sy, 3 kali buat ujian UFEME (air kencing). Positif blood. Maksud positif ada kandungan darah dalam air kencing. 1+. Boleh tau kenapa jadi mcm tu dan mcm mana nak buat ya. Dah habiskan antibiotik pun masih camtu gak. Ada yang tau ke. Kena makan apa, minum apa. Cara kampung ke. Makan ubat doktor bagi tak jalan. Dah cukup bed rest jugak..tak banyak bergerak dan buat kerja2. Terima kasih mommies.

Kencing Mengandungi Darah
2 Balas

Try minum bnyk air n minum air barli 2 gelas sblm jmpa doktor.. Minum air bnyk2.. Sy kene ke ketone 3+, dah drip air tak jalan time nk drip kali kedua sy buat mcm ni, cek alhamdulillah.. ..alhamdulillah sy buat mcm tu.. Jmpa Dr n cek air kencing yg jernih, sbb dah minum barli n bnyak air... Ambil air kncg tgh2 time cek tu... Mg awk baik2 je..doakan sy n baby jg.. Mg kita slmat sampai mlhirkn. Aamiin

doc ada pesan awak?