morning sickness

hai mommies, nak tanya, korang start morning sickness usia kandungan brp? korg morning sickness waktu pagi ke ptg ke mlm? harini usia kandungan sy 5 minggu 5 hari, dh mula rasa mual2 tiap waktu malam 🥲

11 Balas

sy start morning, evening, night sickness masa 5 weeks. teruk sangat sampai tak lalu nak makan pape & ambil ubat utk kurangkan mual muntah. skrg dah week 11 alhamdulillah dah kurang, selera makin ada. sabar sikit ea, standby benda2 masam utk kurangkan mual☺️