morning sickness atau evening sickness.🥲

Ni dah kandungan ke 5, first time kena alahan waktu petang. Lps asar je mual2 dan muntah. Pagi elok plk.ad.x.yg mcm sy ni..?

3 Balas

ingtkan sy je pelik ni..😂 btul bila dh start mmg bwk smpai ke mlm la.. klu xtido siang lps mgrib dh tido xde la teruk sgt nk melayan alahan. ni sdp tido siang,mlm merana .

Saya pun lepas asar mabuk. mual n muntah smpai malam lak. pagi pun muntah. tghri petg ok je. ni dah 12 minggu 5 hari.. huhu

sye pas asar bwk ke mlm,,siang ok je🥲..