morning sickness

hai mommies, nak tanya, korang start morning sickness usia kandungan brp? korg morning sickness waktu pagi ke ptg ke mlm? harini usia kandungan sy 5 minggu 5 hari, dh mula rasa mual2 tiap waktu malam 🥲

11 Balas

saya awal2 nak masuk week 6 ke 7 mmg dah start mual2. bila fikir nk mkn apa je mula mual rasa nk muntah. tp tk pernah muntah. skrg msuk week ke 10 makin teruk rasa mual tu. rasa nk muntah tu mcm kat tekak tp tak kluar2 😭 ujian ibu2