Scan gender

Hai mommies! Nak tanya.. kandungan berapa minggu dah boleh nampak gender baby ya? Saya baru 14 minggu.. Jom share pengalaman korang, saya nak baca 😁

4 Balas

Macam saya ambil pakej scan 5D + details scan (termasuk dgn check jantina baby). So saya buat scan masa usia kandungan masa tue (24 weeks / 5 days). Sbb untuk details scan cuma boleh buat antara (18>26 weeks) jer ☺️ Alhamdulillah 🤲🏻 Masa scan tue, doktor boleh nampak jantina baby dgn jelas.

3y ago

wahhh. 5D yee? macam mana la gambar US tu. mmg lg jelas dr 4D agaknyaa 😁

22w. scan girl, tp xnk berharap sgt, tggu 28w keatas scan lagi sekali. bila bby makin besar, sng nk nmpk gender

sy 15w dh nmpk pistol (boy) , tgk posisi baby jgk mse tu sbenarnya nk scan biase je ternmpak pulak pistol dia 🤣

3y ago

Wahhhh dah nampak ye? Saya pun 15w juga. Sis due date bila?

Sy scan masa 17 minggu dah nmpk. Tp ikut nasib dan ikut position baby dlm perut 😊

3y ago

itu lah sis.. ramai ckp tgk position baby jgk. huhu