Buku Pink

Hai mommies.. Nak tanya, buat buku pink tu usia kandungan bila ea?

19 Balas

Sy doktor kk bgthu hri tu..prosedur skarang ni asal thu dh pregnant je terus kene bt buku pink.. Sy g hri tu bila dh kndungn 3bulan.. Yela doktor swasta bgthu mcm tu..

sy haritu 7weeks dh buat buku .. nurse dok ckp lagi awal lagi bgs, atleast diorg blh pantau kandungan

Sye g awal.. Kk bg tarikh 11 minggu.. G je. Kalau awl dia bg appointment date.. 😊

5y ago

Sye g time week 7

lg awl lg bgus.. nk2 yg ad mslh kshatan.. seng dorg nk pntau dr awl..

lagi awal lagi bagus..jangan lambat2 nanti nurse marah..hihi

Sy 10w6d pegi KD. Buat buku 11w5d sekali check gigi.

10-11 weeks tu dh boleh buat dh sis...

sy start 7 minggu da bukak buku..

Tengsss momies... Berdebar...

Tenkiuuu puan...