breastpump handsfree

Hai mommies, Nak tanya, breastpump handfree brand apa sesuai untuk ibu² yang bekerja?? Bole share x?? Dan beli dekat mana??

4 Balas

Haii puan.. Puan cri breastpump yg free ye.. Sya suggestkan puan guna bearmom.. Handfree... Portable & no tube, no wire.. Sgt disyorkan utk ibu yg bkerja.. Sng dibawa... Xbunyi bising.. Colour pun cntik.. Pink gitu.. Hrga mampu milik.. Alhamdulillah sya pun guna tu puan... Sgt selesa.. N yg pling okay. Sbb dia ada mode nipple correction.. Boleh bntu ibu yg ada msalah nipple.. Hrga mampu milik Rm200.. Boleh la nti puan contact 0176640772...

jenama youha, ada yang mampu milik

Spectra