Breastpump handfree

Salam semua mommy, boleh suggest x handsfree pump yang best. Xtau jenama apa yg elok

1 Balas

saya mula2 beli wearable jenis cup tu. tapi rupa2nya x sesuai dgn saya. so skrg saya pakai yg jenis wearable tapi bercorong tu. pakai nursing cover masa pam kat ofis. breastpump ni kena try sendiri dulu sbb setiap org punya bentuk breast x sama. yg cup tu bila saya pakai dpt sikit sgt. jenis bercorong akan dpt 2x ganda lebih hasil.