Brand Breastpump yang bersesuaian dengan ibu bekerja

Boleh suggestkan tak brand breastpump yang sesuai dgn ibu bekerja

7 Balas

Try survey Momwilike, Supermama Lab or Jevonbaby. Kalau bekerja better cari yang handsfree and silent. Kalau duduk area N9 boleh try pergi mommyzone dekat nilai or pump on the go dekat senawang. Or just follow je ig diaorang. Selalu diaorang ada buat video pasal variety of breast pump

3mo ago

Sama sama!

Any brand is okay. Yg sesuai ikut budget mommy, make sure to check the basics, Fahamkan supply demand, jaga timing susu/pump, check flange size, always service ur pump. Go for classes untuk prepare diri kita mentally n physically ☺️

Depends on nature kerja you mcm mana. Better sewa dulu so you get the hands of it. Ade yg silent tp bnyk parts so leceh nk cuci. Ade jugak yg battery cpt habis so sentiasa kena charge.

Empreusss .. suction kuat tp tk sakit.. compartment nak kena basuh pun 4 je, snng! Boleh control guna hp

Samu giken hands free punya elok. Tak mahal sgt best guna, tak bunyi bising.

Malish or Ashlee

I bought Spectra.