breastpump handsfree

Hai mommies, Nak tanya, breastpump handfree brand apa sesuai untuk ibu² yang bekerja?? Bole share x?? Dan beli dekat mana??

4 Balas

Haii puan.. Puan cri breastpump yg free ye.. Sya suggestkan puan guna bearmom.. Handfree... Portable & no tube, no wire.. Sgt disyorkan utk ibu yg bkerja.. Sng dibawa... Xbunyi bising.. Colour pun cntik.. Pink gitu.. Hrga mampu milik.. Alhamdulillah sya pun guna tu puan... Sgt selesa.. N yg pling okay. Sbb dia ada mode nipple correction.. Boleh bntu ibu yg ada msalah nipple.. Hrga mampu milik Rm200.. Boleh la nti puan contact 0176640772...