Puasa time pregnant

Hai mommies. Nak tahu dan mintak pendapat2 mommies yg pernah berpuasa time pregnant boleh? Ni first pregnancy, 23w. Ingat nak ganti puasa. Tp rasa takut2 pun ada. Risau yg kat dalam tu haa 😅

2 Balas

even ramadhan klai waswas ttg kndungan oun dh dihariskn berbuka sbb nti awk byar je fidyah n ganti sis klau smpai piasa tahun dpan xdpt ganti byar je fidyah berganda n ganti xpe islam tu ni mudah n dh diberi cara memudahkn kite https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

org mengandung dgn menyusu anak ni, puasa yg wajib pon boleh ditinggalkan kalau memudaratkan kesihatan. jadi kalau rasa x mampu and risau xyah ganti dulu. esok2 dh bersalin bru ganti. jgn nak susah kan benda yg mudah. xde salah pon ganti lps bersalin.