Minum air kosong

Hai mommies nak mintak pendapat. Saya skrg 14 weeks pregnant dah. Baru2 ni macam susah nk telan air kosong. Klau telan je mesti nak muntah atau muntah terus. Saya cuma boleh minum air manis. Tp saya minum sikit2 la. Tp lama2 mcm haus betul jd kekadang minum air manis sikit, air kosong sikit sbb takut sangkut gdm. Mommy2 yg ada masalah sama buat mcm mana ya

21 Balas

air masak perah lemon/limau..letak dlm peti

2mo ago

Yes, betul. Cuba macam ni sis. Saya boleh telan yang macam ni je, masam2.