GBS

Hai mommies na tnya . Sesiapa ad pengalaman ditect gbs masa prgnt(28weeks). Should we to worried or just calm down.minta nasihat please 😔

2 Balas

Sy ada gbs.. sis kna kerp tukr pnty liner.. mkn or mnum jgn mnis2.. nti nk bernk akn dpt drip antibiotik.. sb tkut bby di jngkiti kumn.. sy dh iktihar mcm2 ubt ke ape smua sy mkn tpi nk mcm mne still ttp ada lgi doc ckp mmg akn hilang leps bersalin nti.. now sy dh 32 mnggu 3 hri.. so kna sabr je lah.. moga bby2 kita siht amiin..

4y ago

Sis. Macammana detect ada gbs?

Tak perlu risau