Alahan Teruk

hai mommies , maaf bertanya , saya pregnant 7weeks . saya rasa mual dan loya . kemudian demam pening kepala dan pitam . ada ke mommy2 yang macam ni 😅 sbb saya ada baca satu article , alahan akan jadi pada 13minggu dan ke atas 😅 betul atau tak ye ?

19 Balas

sama dgan saya,,kadang2 monitor cek gula n bp,,mcam sya bila jadi mcam tu,,bp n gula drop,,lagi2 muntah,,x mau mkan,,ni masuk 12 mggu,,kurang sikit,,dri sblum ni