Alahan 7 minggu

Assalamualaikum ? Saya pregnant 7w4d. Normalkah kalau alahan mcm tak brapa teruk. Sbb masa 6w alahan teruk. Sakit kepala dan mual stiap pagi dn petang. Msuk 7w ni kurang sikit alahan. Mohon pencerahn. Sbb ni kali kdua pregnant. Yg sblm ni gugur tapi lngsung tiada alahan. Thank you mommies 🥰

1 Balas

wsalam, normal. alahan ni depends on individu juga. boleh jadi berkurangan, & berpanjangan.... kadang2 hilang, pastu boleh ada balik. unexpected.