Kedudukan Baby

Hai mommies.. Kandungan saya baru 29weeks. Tadi scan doctor kata baby saya sonsang.. Kepala tak turun bawah lagi. Baby pun besar seminggu (30weeks).. Ermm ada tak yg sama mcm saya? Apa patut saya buat supaya kepala baby turun kebawah?

1 Balas

Boleh lagi tu sis nak pujuk dia pusing or dia akan pusing sendiri. Jangan risau ye. Awal lagi tu. Dia tak puas lagi mungkin. Nanti pujuk dia ye. Doa baik2. Sujud lama2. Membantu jugak sikit. Kalau 37w masih takde respon, baru doc buat app tuk pusingkan dia or if cant, czer. Jgn byk fikir la ye. InshaAllah...