Cantikkan Kulit Baby

Hai Mommies. I Pregnant dah 16 minggu.. First baby. Makan ape yg sesuai utk Cantikkan kulit baby kat perut ye??

4 Balas

baby saya lahir mak saya cakap bersih je kulit dia, kepala badan tak berdaki & tak pernah kulit dia menggelupas. mak tanya makan apa, saya duk fikir laa sebab takde amek apa2 suppliments ke apa, tp hari2 minum susu kambing.. ada membantu kot.. btw sis hati2 dengan apa² produk ye.. baca sendiri label. jgn tengok testimoni je.. risau gula tinggi nanti sangkut gdm susah

saya minum air kepala je sis. dari 1st trim sampai lah third trim. helok je putih gebu now anak 1y7m.

minum jus mamariam sis..

delima and kelapa