Itchy Skin ???

Hai to all mommies, i am a newbie mamy, nak tanya apa lotion or cara2 nak pulihkan kegatalan di dada msa pregnant? Saya tak rahu adakah sebab cuaca atau hormon, dada saya gatal & mcm ada pimple tu. ???? Any solution pls.. Tq all. ❤️?

1 Balas

Sebab perubahan hormone, cuba juga guna pencuci muka sapu pada dada. Tapi cuba elakkan ambil krim gatal, kalau nak krim gatal, kena tanya dulu sesuai ke tak utk pregnancy

5y ago

Oh.. Ok.. Tq sis. 💕