breast pump

Hai mommies! Breast pump jenama apa yg elok kualitinya? Satu keperluan tak beli breast pump?

7 Balas

Byk jual dkt pasaran sis..mcm2 brand & price...bg sy murah ke mahal kalau pandai pakai & cermat InsyaAllah btahan..kalau pengalaman sy brand yg pernah sy beli & pakai setakat ni Avent, pigeon, medela & bumble bee..semua sekarang msh bertahan terutama Avent (8 tahun)...kalau yg bkja sy suggest pakai duo electric supaya cepat & jimat masa + cari yg heavy duty..masa kja sy pam selang 3 jam tmasuk waktu malam🙋🏻‍♀️