breast pump

Hai mommies! Breast pump jenama apa yg elok kualitinya? Satu keperluan tak beli breast pump?

7 Balas

Bearmom breastpump sis.. Mmg elok sbb no wire & xda tube.. Xpyh nk usung wyarkn.. Lgi satu klau bteri hbis just guna powerbank ja.. Bunyi pun x bising. Nk malu nk pump.. Org pun xtaw kita tgh pump.. Hihi.. Tgh offer skrg ni single pump Rm200 free postage... Sya pun guna yg ni... Xsakit n bntu jugak klau kita ada msalah nipple pendek atau tgglm.. Sbb dia ada mode nipple correction.. Sgt membantu.. Recomended