Breast Pump

Jenama apa yg elok utk breast pump ?? Any suggestion ?

5 Balas

Tips nak cari breast pump : 1. Double pump better for working mommies. 2. Rechargeable better if affordable and working mommies. 3. Tgk saiz corong yg sesuai dan corong panjang ke pendek. 4. Jenis suction yg sesuai. Soft ke medium ke strong suction. 5. Brand tu jd no.2. Kalau boleh try dlu sebelum beli.

5y ago

Sy pakai cimilre f1 pastu pakai handsfree best senang sambil pump boleh buat keje lain

Yg terbaik medela tp mahal.sy guna manual avent single pump. Senang guna . Guna dh 6thn. Bersalin kali ni sy try spectra double pumping yg elektrik nya. Ok la gak. Cuma elektrik lambat. Manual cpt.

Saya baru guna cimilre f1,stkt ni okay..harga pon okay..beli kt lazada,murah compare ngn kt kedai luar..banyak dapat free gift lgi

Jenama autumnz.. elektrik pump breast.. senang selesa n mesra pengguna..

Breastpump byk murah2 kt shopee. Boleh cek bahagian review. 🤭

5y ago

HF, puan boleh google brand ini ya 1. Spectra Handsfree 2. Freemie Collection Cup 3. Youha YOUCUP Handsfree