About breast pump

Hai mommies, nk tnya sye pregnant dh 6 month and masih bekerja. Lps bersalin dan abis pantang kemungkinan akn sambung bekerja. Sye nk beli breast pump tapi tak tahu nk beli jenama ape dan nk beli satu atau pun 2 breast pump. Boleh tak mommies suggest breast pump ape yg terbaik.#firstbaby #seriusnanya

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya ada survey brand ashlee lora(warna pink) kat shope. Ramai yg bagi feedback okay. Jenis wearable dan tak terlalu bulky. Bunyi pun slow ja dan tak sakit. Ramai ibu2 cuba pump waktu bekerja dan takda orang pon yang perasan sebab bunyi pump tu slow. Sis pm seller, nanti dia ajar cara nak ukur nipple. Untuk beli satu atau 2 BP ni bergantung pada keperluan sis. Kalau nak cepat, mudah dan ada bajet beli 2, kalau kewangan tak okay dan banyak masa di rumah beli 1 pon dah okay.

Baca lagi
8mo ago

Tq mommies🥰

TapFluencer

better walk in dkt kedai2 jual breastpump yg ada org consult sekali. sbb benda ni bgantung pd fizikal dan keselesaan ibu (kena ukur nipple, jenis breast, nk yg mcm mana). then masa pantang tak perlu pam susu. dh habis pantang baru start.

8mo ago

Okay mommies, tq sharing🥰