MASALAH FULLY BREASTFEED

Hai mommies ! Boleh tak bantu saya macam mana nak banyakkan dan pekatkan susu badan ? Sekarang saya campur df + fm. Kalau boleh nak fully bf. Pump 30 minit hanya dapat 2oz je. Saya jadi down sangat2. Anak pertama pun campur. Anak kedua ni dah nak masuk 2 bulan. Kalau boleh nal fully bf ? Bantu saya mommies macam mana nak banyakkan susu badan ?

26 Balas

Ok mcm ni...beli susu ducth lady then blender sama kurma rasakan keberkesanannya nanti...jgn lupa beli botol spare sbb kalau baby kenyang boleh simpan tuk dibekukan. 5 biji kurma dan susu ducth lady tu tuang separuh blender kalau lebih separuh pun boleh agak2 dpt 2 gelas besar.