SIZE BAJU BABY BOY

Hai mommies, boleh share tak usually kan baby boy kalau baju size 1-3 month boleh pakai berapa lama ae ? Saya ni nak beli baju baby boy, jadi macam blurrrr sebab baru nak dapat baby boy ni , huhuhu.

10 Balas

saya beli 0-6 .. baby belum lahir hihi, harap2 muat la.. takut juga nak order 0-3 sebab, kawan2 ckp rugi beli 2minggu pkai baby dah tak muat.. sy beli sikit jee 12psg -pendek+ panjang .. nnt kalau kurang, kita shopping lagi haha

2y ago

Hahaha. Saya baru beli 3-6 months je. Hahahah. Masih ragu ragu nak beli 0-3 months ni berapa banyak perlu beli 🥲😂