berat baby 21w

Hai mommies. boleh share tak berat baby korang masa 21w. mine 451g... doc cakap besar. biasa 21w ni normal berapa berat ye? Sorry kalau soalan terbelit sikit. hehe. Kalau bersalin nanti berapa berat ye... Risau gak besar?

31 Balas

berat bby sy 421g..doc ckp ok..doc just pesan kat sy kne control mkn,tkut bby besar sgt dr usia kandungan..

Sy 21w haritu 398gram je . Tp doc kata okay . Skrg 25w dh. Xtau berapa beratnya skrg 🤔

Sy baby 21w berat 470g tp dokt tak bgtau pn berat @ tak. Sbb dokt tak explain apa2.

Saya 20week 200g. Lg kecik. Skg 31week 1.3kg. doc kata kecik. Mcm mana ek

5y ago

Mkn byk2 sis..minum susu..

saya last scan 18w 206g... skrg dah 20w5d, mgu dpn repeat scan...

Saya 18 weeks 360g..ok ke besar tu?saya pun xtau..lupa nak tanya doctor

4y ago

Sy scan masa 19w 266g..

sy 20week berat baby 350g.. doc kata sesuai dgn umur kandungan..

Sy scan hari tu masa kandungan 20w..berat bby 357g...

Ui.. kecik nya baby hang..20w 1day 306g je..adoii

Sy 24 week, baby 669 gram.. Dktor ckp normal..