Susu ibu mengandung

Hai mommies, boleh kongsi tak uolls minum susu apa ye diawal kehamilan?

10 Balas

awal kehamilan sya suka minum susu segar ja...lepas semester ke2 tak lalu dah... tak tau knpa... sya cuba beli susu anmum... sma jgak.. tetap tak lalu tekak...

Sy tak boleh minum susu langsung waktu pregnant. Sy jadi muntah. So doc prescribe sy supplement kalsium. Lepas bersalin baru boleh minum susu balik.

promama..tapi xbeli pun .dpt free sampel dari fb .bagis sangat sbb banyak khasiat termasuk folid acid ,vit c pun ada

sy jenis x minum susu selain milo 🤣 tp sy amalkan Nufiya sampai skrg baby da 1y www.wasap.my/60129876070/nufiya

anak sulung minum anmum kena gdm , anak kedua minum fresh milk gdm x ada tp kna gbs pula 😅

Anmum materna plain. Baik utk ibu2 yg ada anemia semasa pregnant

sy mnum anmum, sudahnye lekat gdm🤣

Sy minum esp Shaklee shj

Susu juna & enfamama

Saya minum Similac

3y ago

Sama. Nurse da pesan nk minum susu tepung jgn perisa strawberry laa coklat laa sbb kandungan gula tinggi. Similac pon kdng je minum klo rasa nk minum 😅 kdng susu fresh. Risau juga. Harap ok laa