kuning baby

Hai mommies, berapa lama kuning baby mommies sekalian hilang ya?

18 Balas

3 hri dh hilang . Banyk kn minum susu badan and elakkn kain tebal ii, klau nk bedung baby pastikn baby pakai baju lobang ii tu n kain bedung tk tebal sangt . Kuning naik kalau baby rasa panas and kurng susu .

Wasalam. Baby saya 1 minggu. Banyakkan bagi susu seeloknya susu ibu. InshaAllah kuning cepat hilang.

Depends jgk sis..sy ank 1st spai msuk ward..lnh krh 2mggu br hlg..ank 2nd smggu

2 minggu lebih. BF campur FM sikit. Lebihkan breastfeeding. Yakin susu ada.

Sebulan lebih baru hilang. Sebab jaundice breastfeeding

5 hari da hilang..kerapkan bf bby akan kerap kncing dan berak

2minggu tanpa ikutt sebarang petua hanya df

3 minggu baru hilg..

1minggu

Sebulan lbh