Lebatkan rambut

Hai mommies.. apa tips nk lebatkan rambut anak.. ada mommy yg pernah try minyak zam-zam tak? Okay tak?

11 Balas

Hai datang sini cari review pakaikan zam zam oil dekat bayi. Ank sulung saya pakai minyak ni masa umur setahun lebih masa tu. Rambut dia tumbuh cantik sgt. Sebelum tu rambut nipis. Lepas tu lahir anak kedua sy start pakaikan lepas cukur rambut. Tp bila rambut dia keluar kasar dan bengkok2. Masa lahir rmbut lembut je. Adakah sebab minyak zam zam ni 🧐

ank sulung pernah pakai Nurul Gold alhamdulillh ok. tp ank kedua & ketiga pkai bby oil biase je. mmg nmpk beza die Nurul Gold tu mmg cept nmpk rmbut lebt. zam² tu xmint sbb mase kecik ibu sy pkaikn sy mnyk tu x mint dgn bau die.. jd x prnh try kt ank sndiri. #30Nov20  #TAPSuperMoms

Saya da sapu kan da minyak zam zam. Minyak kelapa dara pun da. Still rambut anak x lebat lebat. Skang ni pikir positif je mungkin sebab keturunan. 😅

3y ago

Sama dengan anak kedua sy..sy berbulan2 isi minyak rambut kelapa dara pun x lebat2..anak pertama x isi apa2 pun tapi umur setahun dah boleh ikat rambut..

baby tropika oil okay bagi sy laa sbb sapu kt rmbut anak tumbuh sekata je x ad tompok2(mcm sini tumbuh belah sini x)..zam2 sy x penah cuba lg

sy anak no3 rambut jenis nipis..tapi saya rajin bagi botak licin sapu minyak zam zam alhamdulillah skrg rambut tumbuh cantik

maaf puan sy tak pnh cuba minyk trsebut.pnh guna minyk rmbut tropika shj.. 😉✌ #TAPSupermoms

anak sye baby oil je. mmg cepat lebat rambut. tiap kali lpas mandi,mesti pakai.

Tak berapa pasti la #TAPSupermoms

saya pakai kan minyak lavender...

ad lg ke minyak zam zam tu?