Lebatkan rambut

Assalamualaikum,nak tanya,mommy semua tau tak cara nak lebatkan rambut semula,rindu nak rambut lebat..hmmm

2 Balas

first week pakai rambut dh rasa kuat sikit, berkilat sihat je. dkt kening pun ada nampak tumbuh sikit tp mkn masa la lebih sebulan mcm tu. biar lambat asalkan selamat. kne cari seller yg legit la sbb brand ni bersepah org jual tiruan maklum la brg bagus

boleh cuba eo ni drop dlm syampu atau eo cedarwood 🤗 boleh pm sy www.wasap.my/60129876070/essentialoil