Mengandung Lagi ?

Hai mommies, ank sulung saya baru 4 bulan tpi saya dh pregnant anak kedua.. Tak scan klinik lagi.. Jadi tak tau berapa minggu dah. Huhuhu ada tak yg mcm kita? Terpregnant awal ???

Mengandung Lagi ?
47 Balas

Dah jadi. Tpaksa terima sis. Wlupun keadaan dlaman blm pulih lg tu. Baby blm cukup belaian dan jagaan yg sempurna. Apapun, jaga diri..

rezeki tu sis.. m'jwb soaln sis tu, mama sy mmg ank rapat2.. sy ngan adik bwh sy xsmpi sethn.. 5 hr lg br genap sethn..

Sy ank sulung bru hbis pntg dh prgnt yg kedua.. rzki awai😂 sudahnya dua2 lhir thun sm awl thun akhir thun

5y ago

Nurst xmrh ke sia

Sama sis. . sye anak sulung baru 7 bulan dah mengandung lagi😂. . Alhamdulillah rezeki. ..

Sy pn mcm sis😅 ank sulung sy bru 8 bulan tpi sy dh mengandung 5 bln lebih☺

saya , skng dh pregnant dua bulan , anak sulung baru umur 6 bulan 🥰

wahhhh alhamdulillah rezeki... moga dipermudah semua nyaaa 😍

habis nak buat mcm mana, dtg dari diri sendiri jugak.

sis x ambil prncg?. Doakan je lh misi x bnyk bebel.. heheh..

5y ago

Saya tak amik. Pakai protection tapi tak tau knapa boleh pregnant

Wahh.. alhamdulillah rezeki 🥰.. line pon terang betul tu 😊

5y ago

Hehe.. btw tahniah