Ada Pendarahan Sedikit,

Sy Mengandung 4 minggu 6 hari, tpi ada pendarahan sedikit dh 7 hari, scan doktor ckp bby tak nmpk lgi mungkin sbb kecik lgi.. Dan tak ada pendarahan di rahim.. Tgu 8 minggu bru scan lagi tgok. Ada Tak Sesiapa Mcm sy. Ne ank yg kelima.

6 Balas

Sy pn sm mcm sis. Time 6w smpai skrg spotting kdg2 fresh blood tp tk byk. Jst pkai pnty sehari ja. Bleeding on&off. Kdg2 awl preggy ni ada jga mcm tu. Tp klo heavy bleeding kna direct hosp. 8w baru nmpk janin. Heartbeat blm jelas. Nex appt lgi 2 minggu jmp dctor

Sy pun pelik jg. Dok cakap sy hmil 4w tp tespect x boleh bca. Tiap2 hr ade bcak darah tp x kluar pun darah tu. Mual muntah tiap2 hr makin truk je.. sebetulnya risau hti ni,, takut ade ape2 hal

sy nk tnya..sy preggy ank yg sulung...tpi bru 7 mggu..tpi rsa sakit bhgian bwh perut..adakah normal..adakh klau kita tiba2 mcm jln trhentak bole jdi kesan x baik pda janin?

5y ago

Jemput join group https://chat.whatsapp.com/GiqWfre0iQWDsVX8ZuQXvp

Sama mcm sy sis.. Pg scan.. Ada kantung.. But bleeding xbyk.. Mcm darah muda gitu.. Tpi setiap hari ade da 5hri.. N hri ni pon 4m6h.. Harap baby baik2 aja..

Hrp2 kandungan puan selamat. Bykkan rehat dan jgn buat keja berat. Bg duami puan buat semuanya.. Sya pun 4+ mggu tp keguguran mlm smlm🤧

dktr tkde bg ubt kuat rahim ke awk..jgn buat kerja berat2..bnyk kan rehat sbb kandungan masih baru 😊

5y ago

bedrest je klu blh..org pggl tu ancaman keguguran..mgkn rahim jenis lemah..rehat bnyk2 ye..moga dipermudahkan amin..☺