Berat turun

Hai mommies... ade tak tips untuk naikkan berat? rasenye banyak dah makan n makan dengan kerap. tapi kelmarin checkup berat turun dari 51.8 turun 51.5... so kene pergi semula 2minggu lagi ?. ade tak mommies kat sini yang still mual n loya walaupun dah masuk 4bulan? btw selera makan tu adeje, n sy tak muntah2 pun.. n badan memang jenis kecik je sebelum pregnant berat pun 49 je...

1 Balas

Cuba amalkan makan kurma/kismis . Saya masa mengandung berat dari 39 naik 53kg . Alhamdulilah

4y ago

Ouhh okok..tq sis..nnti sy cuba..hihi..