keliru

hai mommies! ade tak sesiapa yg mcm saya..xthu nk mkn ape time pregnant... mkn sikit muntah..pedas muntah, masam muntah, makan sup tekak loya....

2 Balas

ianya adalah biasa diawal kehamilan. Saya anak sulung boy takde la alahan sangat. Yang ni pregnant kali kedua banyak sangat alahan muntah, tak boleh makan masam, beli macam² nak bagi ada selera makan..sekali tak boleh masuk. dah masuk 5 bulan pergi scan rupanya baby girl. Tu sebab la kot alahan teruk sikit dari pregnant baby boy

biasala tu sis. mabuk. saya pon sama. masuk je semua keluar balik. smp hijau la yg keluar. teruk smp masuk 2nd trimester. tgh2 baru ok