Jari x boleh genggam sepenuhnya

Hai mommies! Ada yg pernah lalui spnjang tempoh kehamilan x boleh genggam jari jemari sepenuhnya? Risau juga nt lepas bersalin still x boleh genggam sepenuhnya🥹

3 Balas

Sama. Nak pegang barang pon tak berapa gagah sangat. Ada pernah baca orang cakap buat exercise tangan guna bola lepas dah bersalin nanti. Lama akan okay. Tapi kena bertabahlah hadap dulu masa pregnant ni dia takkan hilang.

pernah tanya dr atau nurse awak? saya masuk 8bulan baru rasa macam awak, tapi nurse kata itu biasa & inshaAllah akan okay balik lepas bersalin. It's all about hormone waktu mengandung. Chaiyok mummies 💪

Samalah,risau di buatnya