Genggam tangan

Hai mommy nak tanya laa baby 5bulan memang always genggam tangan ke? Bukak tangan pun kejap ja. Tidur pun genggam tangan. Ibu jari pun kekdg takmau bukak.

3 Balas

anak pakai sarung tgn lgi ke sis? better sis selalu bg dia pgg brg siang2. supaya tgn tak genggam je. nnti lama2 dia tak genggam dah unless dia nak pgg brg jw

tak tahu lah, sbb anak sy pon ada mcm ni..klau tidur tu pon nak mengennggam benda, dia dok cari apa yg boleh digenggam..haihh layan kan je lah

Lepas mandi selalu urut buka kan tangannya slow2