BATUK TERUK

Hai mommies, ada tips tak kalau nak kurangkan atau hilangkan batuk teruk time pregnant? Akan effect baby ke sbb saya batuk mcm teran teran kat perut tu. tak boleh nak control batuk ayu ayu. Mesti sakit perut bila batuk??

1 Balas

Sy 2 kali kene batuk teruk ms 8 minggu n 31 minggu..alahan mengandung agknye.. Sakit perut mse batuk tu.. Tapi ubat batuk x boleh makan. So sy ikhtiar dgn madu asli dgn lemon bancuh dalam air suam. Amalkan hari2 in shaa Allah batuk cepat hilang. Nak kurangkan sakit mse batuk sis peluk bantal n batuk buka mulut. Sgt mmbantu n perut x sakit.. Gws ye sis

5y ago

Ok3.. Mda2han sesuai n berkesan la utk sis