Style tidur 😁

Hai mommies, ada tak anak2 mommies yg suka tidur gaya pelik2 salah satunya mcm anak buah sy ni 😅. Bila dibetulkan mengamuk, buat semula gaya yg sama baru boleh tidur. Kita tgok dia tidur mcm tu. Kita pulak yg rasa penat sakit bdn. P/s: pinjam gambar anak buah, anak sendiri masih dalam perut 😂

Style tidur 😁
1 Balas

Anak saya position tidur dia macam ni sekarang. Suka benor tertongek! Bila alihkan nanti dia terjaga so saya biar je

3y ago

Betul tu sis. Kita tgok, kita yg penat. Kesian pun ye takut dia lenguh tdo mcm tu. Tp bila betul kan. Dia merengek pulak. 😂