SUSU TERBAIK UNTUK DIAMALKAN KETIKA HAMIL

Hai mommies. Ada suggestion tak susu apa paling elok yang mommies amalkan sepanjang kehamilan yang tak sangkut bacaan gula atau apa2 yg memudaratkan?

1 Balas

klu bacaan gula sangkut tak semestinya dari susu pun..mmg ada susu ibu mngandung yg tinggi gulanya.ikutkan susu kita minum 2 kali sehari pagi and mlm.pemakanan kita pun sma msa ngandung kena jaga2 jugak mkn bila berat naik mendadak mmg kena minum air gula so kemungkinan boleh sangkut.sya kena gdm on diet je kena kawal mkn sendiri doktor ckp susu yg sesuai utk org gdm mcm Susu HL dutch lady yg low fat..

4y ago

ohh mcm tu ya.. skrg pun sy just minum susu kotak dutch lady low fat. Sbb dh mmg terbiasa beli yg tu makan ngn cereal sblm ni.. ingt nk mnum yg tu je. sng. sbb ada susu ibu yg mcm dlm tin mcm2 brand tu kan. ingtkn kna mnum susu khas mcm tu.