Ubat tahan muntah

Hai momies.Nak tanya,ada tak momies kat sini macam sy, setiap masa loya,tak boleh nak makan apa pun,mesti muntah.Sy br 9 weeks,..lama lagi ke nak hadap muntah2 ni ?

4 Balas

Normal .saya .dri 1st month sampai 5 month Bru alahan hilang.sepanjang 5 bulan alahan,saya xsentuh nasi Pon.xleh pndg nasi n lauk.saya cuma makan buah,biskut je.sampai berat sya trun mendadak 15kg.lepas 6 bulan,trus hilang alahan.bertambah slera

Sy hari tu dr bg ubat tahan muntah sbb teruk sgt. Pagi ptg siang mlm tak kira waktu dah

Cuba banyak kan makan buah...exp pisang😊