Nak Tanye

Hai momies2 dalam ni, nak tnye minyak ape yg sesuai untuk baby? Telon ke yuyi?

17 Balas

Sy guna Minyak Telon

Minyak telon My baby

Minyak ning salmah

Telon

kita pakai minyak telon dari dlm set pantang Air Mancur je..Alhamdulillah,pakai tiap kali lepas mandi..xpenah ada masalah kembung kat baby.

Saya pakai minyak kayu putih and standby jugak minyak yuyi. Sometime je saya pakai minyak yuyi. Minyak kayu putih setiap lepas mandi saya pakai and sebelum tidur. Baby pun wangi je sentiasa.

sis ni minyak bidara tuu .