Minyak Telon

Hai semua, boleh suggest kan minyak telon baby ape yg best?

6 Balas

dari anak sulung,dan kedua saya guna minyak telon anugerah..Bila sapu lepas mandi baby selalu kentut je😄..yg lain pun pernah pakai,yuyee,bayini,cap lang,kayu putih,balm baby..🤭

saya pakai minyak bebe anugerah . wangi sangat sangat bau dia memang best kalau cium baby sbb wangi giler . try la beli murah je harga dia dlm rm15 gituu .

minyak baby dari tropical herbs. alhamdulillah anak saya sgt serasi. seisi keluarga saya pakai 😄

anak saya serasi dgn bayini. umur setahun setengah pun masih guna sapu lepas mandi.

ao waleet.. all natural ingredients❤️

Saya guna minyak wak dakam je