minyak angin baby yg sesuai

Hai mommys....boleh share minyak angin baby yg sesuai? Selain yuyi...

33 Balas

Bebiku minyak telon saya guna yg tu ja tak pernah kembong perut langsung anak dah 3 bulan

mnyak tyt . dri bby smpai dah besaq masih pakai . anak tak kmbung perut .

Minyak Tropical Herbs! Very calming. Sesuai for preggy mummy tooo.

Ao Wallet .. bagus . Kembung ok.. kahak anak kuar klw selsema...

Minyak mestika baby. Bau best, baby pun xkembung perut. N xpanas

Sy selain minyak yuyi, sy suka minyak bebe anugerah..

kalau sy, siang sapu myk bayini...mlm myk bidara

Saya guna minyak anugerah wangi dan menyenngkan

Minyak mestika, kadang2 guna tyt

Minyak bebiku iaitu minyak telon