Semoga yang terbaik buat semua momies

Hai momies, tarikh period yg terakhir sy 22/6/2023, pastu cek upt 3/8 dan 4/8 naik double line macam dalam gambar. Cek sebab selalunya period okay je setiap bulan dan rasa badan letih2 je. Lain2 simptom takda lagi. Kalau pregnant agak2 berapa minggu dah ya? Dan bila waktu yang sesuai untuk saya pergi check kat klinik ? Harap momies boleh jawab pertanyaan saya. Baru anak pertama dan baru je 2 bulan lebih kawen 😅

Semoga yang terbaik buat semua momies
9 Balas

Wahhh tarikh period lebih kurang sy.. 24/6.. sy pun cek bulan 8 double line.. semalam cek pun double line.. td g klinik scan tp xnmpk kantung lg.. agak risau jgk.. buat urin test kat klinik pun double line jgk.. doc bg masa sminggu lg br scan lain sbb tkut persenyawaan lambat.. gpun period agak x teratur.. doakan sy ye.. 🥰

10mo ago

Sis, tggu ujung bulan dl sis.. kdg2 bila kt mmg nak bby ni, mmg pyh nk dpt.. bila kt redha, tup2 double line.. x dijangka.. pe2 pun jgn stress.. sy doakan sis ada zuriat dlm masa tdekt ni ye.. inshaa Allah aamiin

sy lebih kurang mcm awak. skrg dah 5w tp nak g klinik tu taktau bila. plan nak cek lg sekali minggu ni then weekend g klinik. nak g awal sbb nak tahu kedudukan janin dlm or luar rahim. biasa org pergi 8w mcm tu utk heartbeat x silap.

10mo ago

Wahh, Alhamdulillah semoga yang baik baik untuk kita 😊, saya pun macam tak sabar nak tunggu untuk pergi check up .

saya skrg dh 5w. Dh check upt, syukur positif. Blm pi klinik lgi, minggu dpn masuk 6w Bru plan pgi, bru nmpk kantung ..

Tahniah sis.. doakn sy jgk untk mrsa ad bby

Alhamdulillah,tahniah sis

kira 7weeks dh

10mo ago

edd ikut tarikh 1st day last period

6week 4day

maybe dah 4minggu

10mo ago

Terima kasih awak 🫶🏻

5week mungkin

10mo ago

Terima kasih awak 😊🫶🏻