Hamil rapat

Hi momies,saya ada buat pregnancy test sebab lain rasa badan,tarikh period lagi 2 hari,sekali upt test tunjuk 2 line pula..anak sulung saya sekarang umur 1 tahun 8 bulan,mcmni kira kehamilan rapat tak?TQ momies

1 Balas

biasa klau umur 3-4 thun baru ok klau nk hamil smula.. kiranya mmng sis hamil rapat.. sis ank first czer or normal? klau normal nurse x kn bising.. czer biasalah klau kna bsing ngn nurse sbb luka pn ambil msa lama nk smbuh sya pn prengnat rapat..ank first bru 2 thun sya ank first czer..mmng kena bebel ngn doctor.. apapun sis kna kuatkan semangat n mental tau..sbb mncabar juga nk jaga ank rapat ni...lgi² klau yg slung nk perhatian.. smoga dipermudahkan urusan sis ya💞

3w ago

tq sis❤️,anak first normal..planning nak second baby lepas yg sulung umur 3 tahun tapi tak sangka awal pula yg second ni,mixed feeling tengok anak sulung kecik lg..