Preparation Baby

Hai momies.. Sy baru 25w. Any ceklist shopping fir babies? Ive no idea ?

1 Balas

Clothing 1. Baju lengan panjang 2. Baju lengan pendek 3. Singlet 4. Rompers 5. Jumpsuit 6. Bedung 7. Barut tali 8. Barut lekat 9. Sapu tangan 10. Topi 11. Bib 12. Mittens Booties 13. Stokin 14. Rak baju 15. Bakul baju petak 16. Troli Nursering 1. Baby cot 2. Tilam 3. Mosquito net 4. Comforter set 5. Patchwork set 6. Rubber cot sheet 7. Blanket 8. Hooded blanket Diapering 1. Pampers newborn 2. Napkin 3. Nappy liners 4. Safety pin 5. Wet tissue 6. Changing mat 7. Portable changing mat (travel) Breastfeeding 1. Breastpump 2. Nursing pad 4. Milk storage packet 5. Milk storage bottles 6. Botol susu 2oz 7. Botol susu 4oz 8. Puting 9. Milk powder container 10. Warmer 11. Thermos 12. Cooler bag 13. Berus botol 14. Cecair pencuci botol 15. Drying rack 16. Portable drying rack (travel) 17. Bakul 18. Sterilizer Laundry 1. Tempat sidai baju seluar 2. Tempat sidai mittens booties 3. Besen 4. Baldi 5. Pencuci baju 6. Hanger 7. Wardrobe hanger 8. Bakul baju bersih 9. Bakul baju kotor Mandi 1. Bath tub 2. Towel 3. Hooded towel 4. Anti slip bath mat 5. Bakul barang mandian Grooming 1. Cotton balls 2. Cotton buds 3. Baby care kit 4. Nose cleaner 5. Baby balsam 6. Nappy rash cream 7. Nipple cream 8. Minyak yuyi 9. Minyak telon 10. Bedak 11. Head to toe 12. Travel kit 14. Storage box Confinement 1. Maternity pads 2. Set bersalin Afiat 3. Stokin 4. Kain batik 5. Nursing cover 6. Bengkung 7. Baju lengan panjang 8. Sweater 9. Nursing bra Others 1. Beg sandang 2. Diaper bag 3. Baby carrier 4. Baby rocker 5. Stroller 6. Car seat 7. Baby cot