37 weeks 1 day

Baby still haven't turn... Baby head atas lagi... Already been doing the merangkak exercise but still no results in turning... Any tips/idea mommiez??

2 Balas

saya smpai 36week kdudukan dia xbtul melintang .pujuk baby ckp dgn dia hari2 .. saya smpai menangis masa pujuk bby sya ckp sya xnk kena czer 😅and mase scan37week alhamdulillah nasb dia dah pusing .. ai xda ape2 tips sb saya pun mase bby kdudukan xbtul mmg risau sgt tnya sana sini mnta tips .smpai brurut kt bidan indonesia yg mak saya kenal dah lama and bole dpercayai sb mak saya pun adk sya yg last pun songsang . . msa sye brurut tu prut 34weeks . brsabar lah ada org last2 minit bru bby pusing . jgn give up pujuk je bby ckp dgn dia hari2 .stay positive jgn stress ..

Try sujud lama2 sis