confuse

Hai momies sume , lau ikop misi kira due sy 26.2 , tapi lau scan kebanyakan awal bulan 3 . Swasta scan bulan3 , kerajaan pum bulan3 ugak . Mana satu yer ? ??

1 Balas

Hat misi kire tu die ikot date dr hari pertama period terakhir kite.. Hat date doc bg mse scan due date ikot pertumbuhan janin..ade setengah org sme atau beza skit je date nye..ade setengah org lari jauh date itu akn jd mslh tkot pertumbuhan baby ade mslh...klau stakat beza 4-5 hri tu biasa..