Confuse dengan due date

Hi .. saya nak tanya .. kalau ikot due date kk bdasarkan period 6/3 tapi kalu ikotkan scan kat swasta dia punya due date 26/3 .. camana tu ? Kira yang mana ye .. confuse laa #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #mommybuntu

1 Balas

Mommy, apa update terbaru mommy? Dah bersalin ke belum ye? Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻 Pada pendapat saya, pergi ke klinik swasta ke 2. Buat comparison result kk, scan swasta 1 dan scan swasta 2. Macam saya, masa kena spotting on 35 weeks of pregnancy, saya ke hospital Putrajaya. Hospital Putrajaya scan dan bagitau saya, saya dah 37 weeks. Padahal kk cakap saya 35 weeks. Saya pergi pulak hospital serdang selang beberapa hari. Hasil scan hospital serdang sama dengan kk, iaitu 35 weeks pada masa itu. #TAPsupermoms #TAPactiveusers